✿ GRATIS VERZENDING VANAF €50 ✿

Maison de Marguerite in 'indebuurt Delft'!

Maison de Marguerite in 'indebuurt Delft'!

Geplaatst door Indebuurt Delft op 12 augustus 2021:

Tijdens ons dagelijkse rondje door de stad stuitte onze redactie op een wel héél leuk winkeltje. Verborgen in de voormalige Wilhelminaschool in de binnenstad, vind je nu Maison de Marguerite. Eigenaresse Tessa Hamel verkoopt hier de leukste vintage vondsten en nieuwe accessoires met een bohemian tintje.

Eén van de verlaten klaslokalen is helemaal omgetoverd tot sfeervol winkeltje. De muren hangen vol decoratie en op de vloer liggen tientallen tapijtjes. “Alles wat je ziet is te koop, van tapijtjes tot meubels”, vertelt Tessa. “Het is een mix tussen vintage snuisterijen en gloednieuwe accessoires.”

Tessa begon met de verkoop van oude spulletjes via Instagram. Nu is haar zaak Maison de Marguerite niet alleen online, maar ook in het centrum van Delft te vinden. De winkel zit tijdelijk gevestigd aan de Huyterstraat op nummer 7. Dit smalle straatje vind je tussen de Brabantse Turfmarkt en de Koornmarkt.

Lees verder onder de foto’s >

 

Sloop van de Willeminaschool

“Het is onzeker hoelang mijn atelier hier mag blijven”, vertelt Tessa. De voormalige school gaat namelijk gesloopt worden. “Totdat de concrete planning van de sloop bekend is, mag ik hier blijven huren. Ik verwacht dat dit in ieder geval tot eind september duurt, maar helemaal zeker is dat niet. Als dat moment is aangebroken ga ik gewoon weer opzoek naar een nieuwe locatie. Het liefst natuurlijk weer in het centrum van Delft.”

Langskomen?

Maison de Marguerite heeft geen vaste openingstijden. Zodra het bord buiten – op het voormalige schoolplein – staat, ben je hier van harte welkom voor een spontaan bezoek. Dit is op de meeste doordeweekse dagen het geval. Wil je zeker weten dat je niet voor een dichte deur staat? Houdt dan 

dit Instagramaccount in de gaten.

De locatie in Delft is per 16 september gesloten. Per 8 oktober is de nieuwe locatie aan Havenplein 3 in Naaldwijk geopend.

Bekijk hier het officiële artikel

In same category


Related by tags