✿ Gratis verzending binnen NL vanaf €50 ✿ Verzending binnen 3 werkdagen ✿

Nieuwe maan in Boogschutter

Nieuwe maan in Boogschutter
Vandaag, 23 november 2022, staat de nieuwe maan in het teken Boogschutter🌚

 

De nieuwe maan in Boogschutter zorgt ervoor dat jij je veilig en vrij genoeg voelt om een nieuw avontuur aan te gaan, het lot ligt immers in jouw handen! Boogschutter staat bekend om optimisme, het leven is een avontuur waarbij de reis vaak belangrijker is dan het doel.

Niet staan alleen de zon en de maan in dit teken, maar ook Mercurius en Venus zullen zich enige tijd in Boogschutter bevinden. Vier planeten in hetzelfde teken: wat betekent dit? In het geval van Boogschutter betekent dit vooral veel positieve energie. Inzien dat er veel lichtpuntjes zijn in ons leven, ook al zijn ze de ene keer wat minder makkelijk te zien dan de andere keer. Boogschutter heeft als geen ander de behoefte om zijn horizon te verbreden. Dit betekent dat de behoefte naar nieuwe ervaringen en gezelligheid groter wordt.

Echter brengt de nieuwe maan in Boogschutter ook wat andere symptomen met zich mee. Enkele dagen voor of na de nieuwe maan zal je wellicht slechter slapen, meer in je hoofd zitten, ervaar je een overprikkeld zenuwstelsel en kan je te maken krijgen met duizeligheid en spijsverteringsproblemen.

All by all, brengt het vooral veel positieve energie met zich mee. Doordat Mercurius, de planeet van ons denken en communicatie, en Venus, planeet van de liefde ook in dit teken staan is het simpel gezegd een gouden trio dat vooral veel goede dingen met zich meebrengt. Zware periodes en taken zullen langzaam verdwijnen, wat ruimte maakt voor positief nieuws en ervaringen. Hierdoor zal je de toekomst weer mooier gaan inzien.💫

In same category


Related by tags