✿ GRATIS VERZENDING VANAF €50 ✿

Sluiting van het winkelpand!

Sluiting van het winkelpand!

Lieve lezer,

Na lang twijfelen heb ik het besluit genomen om de winkel Maison de Marguerite te gaan sluiten. Hierdoor kan ik mij 100% gaan focussen op de webshop en nieuwe ontwikkelingen.

Oktober vorig jaar kreeg ik de mooie kans om in een tijdelijk pand de winkel op te gaan starten, daar heb ik ontzettend van genoten! Wat begon met vintage interieur spulletjes is nu langzamerhand uitgegroeid tot een spirituele winkel. Het afgelopen jaar ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de kristallen en spiritualiteit en ik merk dat hier echt mijn passie ligt. Het plan voor 2023 is dan ook om op de webshop een volledig spiritueel aanbod te creëren, icm events, workshops, blogs en nog veel meer!🔮

Aankomende woensdag start de grote uitverkoop in de winkel en online. Álles wat niet meegaat naar de nieuwe webshop moet weg, dus de kortingen lopen hoog op!

Zaterdag 7 januari is de laatste dag dat de winkel is geopend, hierna sluiten de deuren (maar kun je uiteraard online blijven shoppen) ✨

Ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken voor de prachtige 1,5 jaar waarin ik zoveel heb mogen leren, nieuwe mensen heb ontmoet en natuurlijk onwijs veel plezier heb gehad. Ik hoop jullie in de komende 2 weken nog te zien in de winkel🧡

Heel veel liefs, Tessa

In same category


Related by tags